Skóre zápasu otevřel v 16. minutě Němec, který dostal od Pipka přihrávku mezi obránce a svůj nájezd na brankáře hostí zakončil střelou nad jeho rameno. Druhé branky se čtyři sta padesát diváků na čáslavském zimním stadionu dočkalo na začátku druhé třetiny, kdy prošla do sítě střela kapitána Čáslavi Janaty. O tři minuty později projel podél pravého mantinelu Křišťan a našel u zadní tyče Murase, který dostal puk do branky - 3:0.

Povedenou druhou třetinu korunovala Čáslav v jejím závěru. Nejprve zvýšil na 4:0 Borovanský, který se zjevil za obranou Poděbrad a nedal hostujícímu brankáři šanci. O pár sekund později navíc Škubalovi prošla do sítě i přízemní střela Křišťana, což znamenalo jeho konec v zápase a do branky Poděbrad se postavil, za stavu 5:0 pro Čáslav, Král. Ani on však neudržel čisté konto, když za jeho záda nejprve tečoval v 56. minutě kotouč Muras a následně ho minutu před koncem překonal Kadlec, který pečetil výhru Čáslavi 7:0.

Z halového turnaje Okresního fotbalového svazu v Kutné Hoře pro mladší přípravky.
Mezi čáslavské mladší přípravky se na medailových pozicích vklínily Chotusice



„S výkonem jsem spokojený. Hráli jsme dobře, s nasazením a přesně tak, jak jsme chtěli. Podařilo se nám navázat na trénink, na kterém jsme cvičili určité věci na zápas. Chtěli jsme hrát útočně, což jsme splnili. Proměnili jsme šance a navázali jsme na své kvalitní výkony z poslední doby," zhodnotil utkání trenér Čáslavi Tomáš Topol.

Toho na čáslavské lavičce doplnil Jiří Škubal. „Nemohl jsem být už na trénování sám. Zatím to tu poznává, ale osobně jsem rád, že tu je. Sám jsem kvůli své práci nestíhal skloubit nějaké tréninky, takže i kvůli tomu jsem rád, že přišel," objasnil příchod nové posily trenérského týmu Tomáš Topol.

Čáslav - Poděbrady 7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
Branky a asistence: 16. Němec (Pipek), 25. Janata (Lang), 28. Muras (Křišťan), 36. Borovanský (Sladký, Lang), 37. Křišťan (Muras), 56. Muras (Kadlec), 59. Kadlec (Muras, Kůrka).
Čáslav: M. Svoboda - Janata, Lang, Borovanský, J. Sladký, Kraučuk - V. Kadlec, Kůrka, Ježek, L. Muras, Křišťan - Šlejtr, L. Svoboda, Pipek, Skokan, Němec. Trenér Tomáš Topol.

Moravčíková končí! Zastupitelé místostarostku odvolali
Co bude s projektem, který stál křeslo Zuzanu Moravčíkovou?