„S výsledkem jsem samozřejmě spokojený. Splnili jsme všechno, co jsme si před utkáním řekli. S výkonem jsem opravdu spokojený, kluci to odmakali a bojovali. Podle mě jsou tři body pro nás určitě zasloužené,“ komentoval utkání čáslavský trenér Tomáš Topol.

„Jsem rád, že posily z léta zapadly do kabiny. Už v létě jsme vybírali hráče, u kterých jsme věřili, že se bez problémů adaptují u nás v Čáslavi. Jedná se o dlouhodobou koncepci, která nám vychází,“ vyjádřil Topol spokojenost s posilami.

„Teď je před námi zápas v Černošicích. Minule naprosto jasně vyhrály soutěž a je to jeden z nejlepších týmů, co jsem viděl hrát. V tomto zápase se projeví, jak na tom opravdu jsme. Věřím, že budeme důstojným soupeřem, stejně jako tomu bylo minulou sezonu. Na zápas se těším, podle mě se bude hrát skvělý hokej,“ řekl Topol k příštímu zápasu.

Utkání s Černošicemi, které v sobotu prohrály v prodloužení s Příbramí, odehrají Čáslavští v sobotu 6. října od 16:30.

Poděbrady - Čáslav 1:5 (45. Příhoda - 6. Sladký, 9. T. Pipek, 22., 51. Křišťan, 38. Ježek). Čáslav: Vich, M. Svoboda - Bílek, Lang, Borovanský, Muras, Sladký, Šulc, Janata, Křišťan, T. Pipek, Kraučuk, Kůrka, Šlejtr, M. Pipek, Vlach, Ježek, Navrátil, L. Svoboda. Trenér Tomáš Topol.

Ilustrační foto.
Vlašim na vrcholu blaha. Otočila ztracené derby
Ilustrační foto hokej
Sudí ukončil předčasně hokejový zápas, jeden z týmů neznal pravidla