„Sportovně-technická komise na základě počtu odehraných utkání tohoto týmu kontumuje zbývající výsledky družstva v základní části soutěže ve prospěch soupeřů a do soutěže výsledky započítává,“ informoval s odkazem na patřičný bod soutěžního a disciplinárního řádu předseda STK Jakub Král.

Už tak nízké hráčské stavy Zlonic definitivně srazily pod únosnou mez zavedené protiepidemiologické restrikce, které už neumožňují start v utkání pouze na základě testů, ale je nutné potvrzení o očkování či prodělání nemoci.

Zloničtí z deseti odehraných zápasů vyhráli jediný - ve druhém kole přestříleli béčko Letňan 7:4. Ze zbylých odešli s porážkami. Ta vůbec nejdivočejší - se Solopisky - měla podobu 8:18, nejvyšší pak 2:15 s Neratovicemi. U dosud neodehraných duelů posledního týmu tabulky už na oficiálních stránkách soutěže naskočil výsledek 0:5 kontumačně. 

Zhruba před měsícem komise řešila odstoupení kladenské Hvězdy, jejíž výsledky nebyly kontumovány, ale anulovány, jako kdyby tým do programu vůbec nezasáhl.

Kromě Hořovic si tak o nadcházejícím víkendu nezahraje ani béčko Černošic. Ani zbylý program se ještě neodehraje kompletní. Až v náhradním termínu se uskuteční zápas mezi Nymburkem a Sedlčany. Ve vyšší krajské lize dostal odklad souboj Benešova s Žabonosy.

Fanoušci Rytířů musí kvůli odkladu narychlo měnit plány.
Výjezd do Špindlu se nekoná. Odklad hokejového svátku narušil i plány fanoušků

Kam za krajským hokejem

V SOBOTU
Krajská liga: 17:00 Ml. Boleslav B – Vlašim, Poděbrady – Kolín B, 17:30 Mělník – Králův Dvůr.
Krajská soutěž: 16:45 Žilina – Příbram 99 (ZS Příbram), 18:00 Letňany B – Solopisky (Tipsport aréna), 19:00 Neratovice – Rakovník B.

V NEDĚLI
Krajská liga: 17:00 Čáslav – Kutná Hora, 17:30 Slaný – Velké Popovice, Rakovník – Žebrák.
Krajská soutěž: 17:00 Žižkov Praha – Příbram B (ZS Nikolajka).

Po sedmibrankové kanonádě do branky Čáslavi se hokejisté Poděbrad museli proti Benešovu spokojit doma pouze s bodem za porážku v prodloužení.
VIDEO: Takhle slaví výhru černošická kabina! Venku loupil i Královák a Benešov