Kolínští hokejisté bojovali do posledního kola základní části o předkolo play off. Do vyřazovací fáze se sice nedostali, ale hokejky a brusle úplně neodložili. Stále trénují, navíc je před nimi ještě dvojzápas s extraligovým Kladnem. Jágra, Plekance a spol čeká baráž o udržení v nejvyšší soutěží, na svého soupeře, vítěze Chance ligy, ale musí čekat.

A k udržení formy mu mají pomoci i dva zápasy s kolínskými Kozly. První přátelské utkání se hraje v Kolíně ve čtvrtek 23. března od 18 hodin. Odveta na kladenském zimním stadionu je na programu následující úterý 28. března rovněž od 18 hodin.

Z hokejového exhibičního utkání Real Top Praha - COOL IN (13:11)
Fotbalové hvězdy ozářily kolínský led. Do bruslí šli i Dočkal s Kollerem

Tréninkovou zátěž kolínských hokejistů tak obohatí dva zápasy s extraligovým týmem a ehlasnými borci. „Trénujeme na ledě do konce března. Jsme profesionálové a musíme být k dipozici pro play off pro Hradec Králové. Naši hráči musí být připraveni pro případ, že by museli nastoupit za Hradec. A možná sehrajeme ještě nějaký přátelský zápas,“ řekl těsně po skončení mistrovských zápasů jeden z kolínských trenérů Petr Martínek. Už zřejmě tušil, že půjde o kladenský tým…