Vlašim šla nejprve do vedení, když se před brankářem Davidem Jelínkem objevil zcela nebráněný útočník Vlašimi a zužitkoval tak přesilovku svého týmu. Kutnohorští si s vyrovnáním dali na čas, ale po závaru před brankou hostů dokázal dorazit puk do branky Jiráň.
Hosté si však zanedlouho vzali vedení zpět po nepřehledné situaci před bránou domácích. V zápase se často chybovalo na obou stranách, ale ani jeden tým nedokázal chyb soupeře využít. Vlašim navýšila své vedení, na což odpověděl Matouš Jelínek golfákem, který skončil až v bráně vlašimského brankáře.

Další branku vstřelila Vlašim, útočník si našel odražený puk a pohotově překonal domácího brankáře. Poslední branku vstřelil tým z Kutné Hory, tvrdá střela téměř od modré čáry se zastavila až o síť v bráně.

„Bylo to utkání v začátku přípravy, kde ani tak nejde o výsledek, jako spíš o předvedenou hru. Zkoušeli jsme všechny hráče. Chtěli jsme vidět, jak se jim povede. Někteří hráči jsou zranění, jmenovitě Chmelík, Plíhal a Suchý. Doufám, že na další zápas už budou připravení,“ zhodnotil utkání trenér kutnohorských hokejistů Stanislav Bednář.

Kutná Hora – Vlašim 4:5 (2:3, 1:2, 1:0). Kutná Hora: D. Jelínek (Pekař). Křeček, Švejda, Havelka, Vaněk, Javůrek, Siváček, M. Jelínek, Jiráň, Tvrdík, Sádlo, Socha, Suchý, Dytrych, M. Šváb, L. Šváb, Rudolfský, Červinka. Trenér Stanislav Bednář.