„Na začátku května jsme se sešli. Vše jsme si řekli a začali jsme přípravu na suchu. Jelikož byla účast velice nízká, rozhodl jsem se tréninky zrušit. Nemá smysl, abych jezdil kvůli čtyřem lidem. Každý má tedy individuální přípravu. Sejdeme se v srpnu, kdy začneme trénovat společně. Zklamal mě přístup hráčů," přiznal trenér Sršňů František Coubal.

V další sezoně chtějí Kutnohorští postoupit do krajské ligy. Jenže bez přípravy to půjde těžko. „Může nám to naše plány ohrozit," ví Coubal a navázal: „Situace je taková, že hráči v Kutné Hoře nejsou zvyklí pracovat zodpovědně."

Změny v hráčském kádru Sršni ještě neřešili. Žádné zatím neproběhly. „Uvidíme, jak na tom hráči budou na ledě. Teď je to předčasné," říkal Coubal ke změnám v sestavě a zamyslel se nad největším soupeřem v boji o postup: „Jeden z největších soupeřů bude sestupující Králův Dvůr. Budou hrát podobně jako Kralupy, které letos postoupily."

Jaký je tedy další plán kutnohorského týmu? „Sejdeme se dvacátého srpna, kdy uděláme tréninky obden na suchu a od září půjdeme na led. Chtěl bych sehrát více přátelských zápasů," přeje si Coubal.