„Sebastian zrušili svá vystoupení kompletně, stáli jsme před otázkou, jestli také odpískat celý koncert, nebo povolat jinou skupinu. Východočeská Poetika byla jasnou volbou, vždyť se s kapelou Mirai na jednom pódiu potkávají už delší dobu,“ vysvětlili organizátoři.

V publiku se našly hlasy, které by nejraději zakoupené vstupenky vrátily, byly ale v menšině, většina si volbu rapující kapely pochvalovala. O tom svědčil i nával u stolu při autogramiádě členů východočeské party.

Písničkář Voxel neboli Václav Lebeda čaroval s krabičkami, nahrával kytary i beat boxy a pak vše mixoval. Když vyzval k zapnutí světel mobilních telefonů, ponořil sál do magického svitu.

Vladimír Rišlink před tvrzí v Hradeníně, o jejíž postupnou záchranu dlouhodobě intenzivně usiluje.
Blíží se zima. Památky na Kolínsku spát ale nebudou

Vrchol večera pak patřil kapele Mirai, která svůj set otevřela nezvykle svým největším hitem Když nemůžeš, tak přidej zahraným jen v podání kytaristy a zpěváka Miraie Navrátila, stejnou písničkou, ovšem v celokapelovém podání, pak své vystoupení ukončila. Mezi tím předvedla perfektní show, při které létaly do publika konfety, fanoušci si na pokyn sedali na zem, aby před tím nejen frontmana kapely, ale i náhodně vybranou divačku nosili na rukou, nechyběla ani bubenická vložka všech muzikantů.

Před přídavkem se kapela fanouškům, které z velké části tvořily děti školou povinné, omluvila, že tentokrát nedojde na podpisy ani společné fotografování, protože ještě ten večer živě vystupovala na pražském televizním vyhlašování nejlepšího atleta roku, což obrazovka za několik desítek minut potvrdila. Jen to slibované televizní živé hraní moc o uvěření nebylo. 

Šarlota Dunková se narodila 2.11.2018, vážila 2930 g a měřila 47 cm. V Poděbradech se na ní těší maminka Šarlota a tatínek Jaroslav.
FOTOGALERIE: Právě jsme se narodili