Maturitní ples si užili nejen maturantky a maturant, ale také rodiče a pedagogický sbor. Ten reprezentovali třídní učitelka Pavla Havelková, zastupující třídní učitelka Dagmar Pelikánová a ředitelka školy Věra Szabová.

Zdroj: Youtube

'Maturiťák' tříd 4OA a 4EL byl zahájen vystoupením 'stroj času', pokračoval předtančením tanečního páru vyslaným 'Taneční školou Novákovi Kutná Hora' a následoval tanec 'Základní umělecké školy Čáslav'. Poté došlo na nástup maturantek a maturanta a jejich slavnostní chůzi po červeném koberci s následným šerpováním.

Zdroj: Youtube

Střední průmyslová škola, Vyšší odborná škola a Obchodní akademie navazují na Živnostenskou školu, která byla v Čáslavi postavena v roce 1937. Již v prvních letech po založení si škola vydobyla dobré jméno. Nyní tradice úspěšně pokračuje. Střední průmyslová škola zajišťuje výuku čtyřletých oborů strojírenství, technické lyceum, ekonomické lyceum, provozní technika a obchodní akademie.

Zdroj: Youtube

Vyšší odborná škola nabízí denní a kombinované studium, zaměřené na propojení technických a ekonomických disciplin, využití výpočetní techniky, zdokonalení znalostí cizích jazyků a rozvíjení manažerských schopností.

Zdroj: Youtube
Maturitní ples Střední odborné školy a Středního odborné učiliště řemesel v Kutné Hoře.
Maturanti z 'řemesel' mají za sebou svůj ples
Ze 16. Dobročinného plesu Diakonie v Čáslavi.
OBRAZEM: V hotelu Grand se v pátek tančilo na plesu Diakonie