21. března 19:00 hodin
ZKRAT
Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa. Její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspešném osvobození čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Hrají: Gina Carano, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Michael Douglas.

22. března 18:00 hodin
ČILE PO CHILE
Pouští a pralesem až na konec světa. Chile je krajina plná kontrastu, od každého kousek - kus poušte, kus moře, laguny, solná jezera, sopky, gejzíry, kaktusy, palmy, ostrovy, hluboké pralesy, praveké araukárie, ledovce. Přístavy pulsují životem, zapadlé vesnice dýchají poklidem, ledková městečka a tajemné geoglyfy minulostí. Na severu se rozkladá nejsušší poušt světa Atacama a tam úplně na jihu leží Ohňová země - konec světa.
Cestopisný pořad Kateřiny a Miloše MOTANI, vstupné 100 korun


23. března 19:00 hodin, 24. března 16:00 hodin
ČTYŘI SLUNCE
Kolik sluncí je třeba, abychom byli štastní? Příběh rodiny a jejích přátel z menšího města vypráví o touze proměnit svůj život k lepšímu, ale také o tom, jak často jsou děti ovlivňovány přešlapy svých rodičů. Hrají: Jaroslav Plesl, Marek Šácha, Karel Roden, Ana Geislerová, Igor Chmela.

24. března 19:00 hodin
ĎÁBEL V TĚLE
Žena se v Itálii zapojí do série nelegálních vymítání, aby zjistila, co se stalo s její matkou, která údajně zabila tři lidi, když z ní vymítali dábla. Hrají: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Ionut Grama.

25. března
v 15:00 hodin
LORAX, 3D
Co je to za svět, ve kterém už není ani kousek živé přírody, ptáte se? Je to městečko, v němž žije dvanáctiletý Ted. Všechno je tu náramně umělé, včetně zvířat, kytek a stromu, u kterých si mužete dálkovým ovladačem nastavit jarní, letní, podzimní, zimní a disco variantu. Hrají: (v ceském znení): Tomáš Juricka, Otakar Brousek, Miriam Kantorková.

v 19:00 hodin
MůJ TÝDEN S MARYLIN
Neobvykle intimní pohled na hollywoodskou ikonu a její spontánní emotivní vztah s mladým mužem, který jí rozuměl víc než kdokoliv jiný. Hrají: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Judi Dench.