16. května 19:00 hodin
LOV LOSOSU V JEMENU
Velká Británie, romantický, 111 minut, vstupné 90 korun, do 12 let nevhodný, s titulky. Dr. Alfred Jones má mnoho důvodů ke spokojenosti. Přesto má pocit, že mu v životě něco chybí. Nečekaně je požádán, aby se zapojil do bláznivého projektu, jehož cílem je vybudování řeky pro lososy v Jemenu.

17. května 19:00 hodin
TRAINSPOTTING
Velká Británie, drama, 94 minut, vstupné 80 korun, do 15 let nevhodný, s titulky. Ve vyprávění hlavního "hrdiny", asociálního mladíka Rentona, se odkrývá bizarní svět revolty proti současné konzumní společnosti. Renton a jeho skotští prátelé jsou totiž narkomané, jejichž jedinou starostí je sehnat další dávku. Hrají: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd.

18.května 19:00 hodin
VRÁSKY Z LÁSKY
ČR, komedie, 101 minut, vstupné 80 korun, mládeži přístupný. Ota je bývalý učitel a ve svém věku má již řadu vrtochů, kterými poněkud komplikuje život svému synovi a snaše. Nyní jej čeká náročná operace a Ota se rozhodne, že je ta správná doba, kdy je třeba vyhledat někoho, kdo kdysi dávno velmi ovlivnil jeho život. Hrají: Jiřina Bohdalová, Radoslav Brzobohatý, Ivan Trojan, Lenka Vlasáková.

19. května 18:00 hodin
TITANIC, 3D
USA, katastrofický, 194 minut, vstupné 130 korun, mládeži přístupný, český dabing. Letos tomu je sto let, kdy z přístavu Southampton 10. dubna 1912 vyplula legendární „nepotopitelná lod" Titanic. Při této příležitosti se režisér James Cameron rozhodl znovu uvést do kin velkofilm Titanic, ale tentokrát v novém kabátu. Film získal v roce 1997 dohromady 11 Oscaru, včetne toho za nejlepší film. Hrají: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates.

20. května, v 15:00hodin
SNĚHURKA
USA, pohádka, 106 minut, vstupné 80 korun, pro děti, český dabing. Zlé královně se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna se však
svého výsostního práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíku začíná plánovat odvetu. Hrají: Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer, Sean Bean.

v 19:00 hodin
TEMNÉ STÍNY
USA, komedie, 113 minut, vstupné 90 korun, mládeži přístupný, s titulky. V roce 1752 vypluli Joshua a Naomi Collinsovi se svým synem Barnabasem lodí z anglického Liverpoolu, aby začali nový život v Americe. Ale ani oceán jim nepomuže v tom, aby unikli záhadnému prokletí, které jejich rodinu pronásleduje. Hrají: Johnny Depp, Eva Green, Jackie Earle Haley, Michelle Pfeiffer.