KUTNÁ HORA
kino Modrý kříž

13. září 19.00 hodin

VÁŇA

ČR. Filmový portrét legendárního žokeje Josefa Váni postupně odkrývá vnitřní svět jeho myšlení. Způsob života, jaký žije, se nedá příliš popsat slovy, musíte ho zakusit- vidět. Ojedinělým způsobem, v co nejcivilnějším pojetí prožíváme jeden rok s Váňou v jeho maximální blízkosti.

14. září 19.00 hodin

DRUHÁ ŠANCE
USA, komedie. Kay a Arnold jsou oddaný pár, ale po desetiletích manželství chce Kay trochu okořenit jejich vztah a znovu se „spojit" se svým manželem. Když se dozví o renomovaném manželském poradci, rozhodne se přesvědčit svého skeptického a v rutině zaběhlého manžela, aby sedli na letadlo a letěli na týden manželské terapie.

15. září 19.00 hodin

7 DNÍ V HAVANĚ
Francie/Španělsko, drama. 
7 dní, 7 režisérů, 1 vášnivá Havana.

PONDĚLÍ (Benicio Del Toro) – Americký mladík Teddy Atkins se rozhodne využít
nabídku taxikáře a zažít tak jedinečnou netradiční, okružní jízdu Havanou.
ÚTERÝ (Pablo Trapero) – Významný filmový režisér přijíždí na Kubu převzít
ocenění za své dílo, jeho osobní život je však v troskách. Kdo by čekal, že pomoc
nalezne u svého řidiče, z něhož se vyklube skvělý trumpetista.
STŘEDA (Julio Medem) – Kubánská zpěvačka Cecilia se nemůže rozhodnout mezi slibnou kariérou ve Španělsku a životem v Havaně se svým přítelem Josem. 
ČTVRTEK (Elia Suleiman) – Palestinský novinář má za úkol udělat rozhovor s prominentní kubánskou osobností. Čekajíc na svou schůzku se potuluje Havanou a postupně zjišťuje, že to, co mělo být původně zabíjení času, se změnilo v test jeho skutečné osobnosti.
PÁTEK (Gasper Noé) – Rodiče atraktivní afro-kubánské školačky Yamilslaidi jsou
přesvědčeni, že jejich dceru zbaví očistný rituál kletby: lásky k dívkám.
SOBOTA (Juan Carlos Tabío) – Jeden obyčejný den v životě Mirty, která se dvěma pracemi a výrobou cukrovinek snaží zajistit potřeby své rodiny.
NEDĚLE (Laurent Cantet) – Podaří se Marthě a jejím sousedům uspořádat obřad pro Pannu Marii, jež se jí zjevila ve snu a chce po ní veřejnou oslavu… a to ten samý večer?!

16. září 19.00 hodin

SVATÁ ČTVEŘICE
ČR, komedie. Hrdinové Svaté čtveřice, kolegové elektrikáři Ondra a Vítek, dostanou nabídku na exotickou „brigádu" na karibském ostrově, kde hurikán poničil elektrické vedení. Ondra s Vítkem jsou kamarádi a navíc sousedi z dvojdomku, ve kterém oni a jejich rodiny žijí v naprosté harmonii.