13. února 19.00 hodin
PARALELNÍ SVĚTY, 3D
Adam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal. Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah. Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda!

14. února 19.00 hodin
MANIAK
Film Maniak je Jackem Rozparovačem 21. století odehrávající se v současném Los Angeles. Maniak je novým zpracováním kultovního filmu, který je mnohými označován za nejlepší thriller všech dob – intimní, obrazově odvážný, psychologicky komplexní a hluboce děsivý výlet do noční můry vraha a jeho obětí.

15. února 19.00 hodin
PAŘÍŽ – MANHATTAN
Alice je mladá, krásná a miluje svou práci lékárnice. Jediný problém je v tom, že je stále sama. Raději hledá útočiště u svého oblíbeného Woodyho Allena a odolává tak nátlaku rodiny, aby si někoho našla. Nicméně je možné, že setkání s Victorem vše změní.

16. února 18.45 hodin
GIUSEPPE VERDI – RIGOLETTO
Přímý přenos z Metropolitní opery v New Yorku. Italské nastudování českými titulky, vstupné 300 korun, přibližná délka přenosu: 3 hodiny 31 minut. Režisér Michael Mayer zasadil novou inscenaci Verdiho slavné tragédie do Las Vegas šedesátých let dvacátého století. Ve svém pojetí se nechal inspirovat neformálním sdružením herců a umělců Franka Sinatry známým pod názvem Rat
Pack. Piotr Beczala ztvární zhýralého vévodu z Mantovy, tragickou roli Rigoletta zpívá Željko Lucic a Diana Damrau Rigolettovu dceru Gildu.
Účinkují: Diana Damrau, Oksana Volkova, Piotr Beczala, Željko Lučić, Štefan Kocán. Dirigent: Michele Mariotti. Režie: Michael Mayer

17. února 19.00 hodin
CARMEN, 3D
Muzikálová Carmen je hvězdou cirkusu, který přijíždí do přímořského španělského města zrovna v době zásnub starostovy dcery Kataríny s policistou Josém Riverou. Oba jsou charakterově čistí až naivní, což se rozhodně nedá říci o mafiánském starostovi Mendozovi a jeho hlavním pomocníkovi, policejním kapitánu Zunigovi.