8. července 20.00 hodin
TRANS
Velká Británie, krimi, 101 minut, vstupné 100 korun, do 15 let nevhodný, s titulky. Historik umění Simon pracuje v aukční síni, kde se draží umělecká díla. Spolčí se zločineckým gangem a dohromady ukradnou Goyův obraz v ceně milionů dolarů. Po ráně do hlavy, kterou během loupeže utrží, však zjistí, že si nevzpomíná, kam cenné dílo ukryl. Když k nalezení odpovědi nepomůžou fyzické výhrůžky ani mučení, rozhodne se vůdce gangu k netradičnímu řešení. Najme hypnoterapeutku, která se ponoří do nejtemnějších koutů Simonova podvědomí.

9., 10. července 18.00 hodin
UNIVERZITA PRO PŘÍŠERKY, 3D
USA, animovaný, 109 minut, vstupné 165 korun, pro všechny, český dabing. Už od té doby, kdy byl Mike Wazowski jenom malé monstrum, snil o tom, že se stane úspěšnou příšerkou. A všichni přeci vědí, že ty nejlepší příšerky pocházejí z Univerzity pro příšerky. Ale hned během prvního semestru na univerzitě se začnou Mikeovy plány hroutit, když mu cestu zkříží příšerkovské eso James P. Sullivan, řečený Sulley, který je na strašení přirozený talent. Této dvojici se život na univerzitě i na koleji malinko vymkne kontrole a jejich soutěživost je dovede až k vyhazovu z elitního univerzitního strašícího programu. A aby to bylo ještě horší, Mike i Sulley si uvědomí, že budou muset spolupracovat, pokud budou chtít své průšvihy napravit.

11., 12. července 20.00 hodin
OSAMĚLÝ JEZDEC
USA, western, 151 minut, vstupné 130 korun, do 15 let nevhodný, český dabing. Indiánský bojovník Tonto se dělí o dosud nevyřčené příběhy, které způsobily proměnu Johna Reida, muže zákona, v legendu spravedlnosti – společně s diváky se vydává na divokou jízdu plnou velkolepých překvapení a humorných neshod, které musejí oba rozpačití hrdinové překonat, aby dokázali společně bok po boku bojovat s lidskou chamtivostí a korupcí.

13. července 20.00 hodin
JÁRA CIMRMAN: PROSO
Přímý přenos ze světové premiéry operety Járy Cimrmana „Proso" (v koncertním provedení) z Obecního domu v Praze v rámci hudebního festivalu Prague Proms. Diriguje Libor Pešek, režie přenosu Jan Svěrák.Přímý přenos tohoto slavnostního koncertu do českých kin je pořádán ve prospěch Centra Paraple (charitativní organizace).

14. července 18.00 hodin
NEUVĚŘITELNÁ DOBRODRUŽSTVÍ TADA STONESE, 3D
Španělsko, animovaný, 90 minut, vstupné 110 korun, pro všechny, český dabing. Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa – svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů.