Slavnostní zahájení je naplánováno na čtvrtek na 18 hodin za zvuku troubených fanfár. Následovat bude přípitek, který bude spojený s barmanskou show. Poté vystoupí hudebník Marcel Kříž a večer vyvrcholí světelnou show.

Páteční večer začne koncertem oblíbeného písničkáře Voxela, kterého na pódiu vystřídá iluzionista Magic Alex. Taneční kreace předvedou členové skupiny Hybrids crew a pak přijde na řadu divadlo. Představí se herci Divadla Neškvor ve hře Nežerte Clinta Eastwooda a po nich zahrají herci divadla Bořivoj svou Rakvičkárnu.

Program v sobotu bude zahájen už v 15 hodin. Děti i dospělí se mohou těšit na klauna Roberta, přijede i Richard Nedvěd se svou trapnomagií a zazpívá zpěvačka Marcela Březinová. Děti se zabaví s vystoupením Divadélka Kůzle a na prknech, která znamenají svět, zahraje hned dvakrát divadlo Do Houslí a také divadlo Studna.

Domácí Divadlo za oponou se představí až poslední den od 15 hodin s komedií Kde je Zubajda?! Předcházet mu však bude koncert Štěpána Kojana ze skupiny Keks a kouzelník Petr Pomahač. Festival uzavře imitátor Petr Jablonský.

Páteční Deník s TV magazínem.Zdroj: Deník

Boloňský psík Bondy zraněním podlehl.
Staford zaútočil v Čáslavi na jiného psa, ten zraněním podlehl
Sankturinovský dům v Kutné Hoře.
Blíží se Dny evropského dědictví. Otevřou dveře i nepřístupných památek