Ve svých 27 letech stihla prodat milióny alb, získala rekordní množství nominací na Brit Awards a zdobí obálky módních magazínů.

Příběh dívky začíná už v jejích 4 letech, kdy složila svou první píseň. Jako teenager pracovala jako servírka a po nocích skládala hudbu. Smlouvu na první album podepsala v roce 2015. Producenti jí však nabídli měsíční plat, aby mohla opustit své zaměstnání a naplno se věnovat hudbě. Debutové album s názvem Dua Lipa vyšlo o dva roky později a singl New Rules se stal světovou senzací.

Lila Mossová jde ve stopách své slavné matky, modelky Kate Mossové
Dcera Kate Mossové a další krásky fotily pro slavný kalendář Pirelli

V roce 2018 získala zpěvačka rekordní množství nominací v rámci Brit Awards, a to v kategoriích Sólová umělkyně, Breakthrough Act, MasterCard album roku, Singl roku a Video roku. V prvních dvou nakonec zvítězila.

Vloni navíc také vyhrála Grammy za nejlepší popové vokální album Future Nostalgia. Porazila tak své o mnoho známější kolegy – Taylor Swift, Harryho Stylese, Lady Gaga i Justina Biebera.

Zdroj: Youtube

I přesto, že její tvář i dokonalou postavu obdivuje celý svět, byla její cesta trnitá. Měla za sebou několik nepovedených castingů, a to kvůli oblejším tvarům. A i když ji agentura nutila zhubnout, nedala na doporučení a modeling opustila.

Návrhářka Andrea Vytlačilová s šátkem Sakury. Foceno v Chinatown v New Yorku.
Návrhářka kouzlí s hedvábím. Andrea Vytlačilová čerpá z Podkrkonoší i Londýna

Dnes je žádanou modelkou a její tvář na obálkách věhlasných módních magazínů zvyšuje prodejnost. Světové módní i kosmetické značky se perou o její přízeň. V současné době se stala tváří Italského módního domu Versace.

Dua Lipa je právem velkou inspirací pro milióny žen. Její styl je vytříbený a do očí bijící. Nahlédněte s námi do jejího společenského i civilního šatníku.

Zdroj: Youtube

Oblečená neoblečená

Cílem jejích společenských outfitů je elegantně ukázat své přednosti. A že jich není málo! Většina vybraných šatů dokonale obepíná její perfektní postavu, potrpí si na hluboké výstřihy, vysoké rozparky i na sexy průstřihy a průsvity. Díky kombinaci toho všeho Dua Lipa uchvátila návrhářku Donatellu Versace, která pro ni s oblibou vytváří originální a vyrazné modely.

Divoká jako šelma

Obléct se do zvířecího vzoru od hlavy až po paty vyžaduje notnou dávku odvahy, s čímž Dua nemá problém. Provokace a touha se zviditelnit je jí vlastní.

Cukrová panenka

Když růžová, pak v lesku a v nejsladším možném odstínu! U zpěvačky se ale přemíry něžnosti nedočkáme, její outfit má sportovní charakter.

Sexy denim

Dalo by se říct, že jde o pohodový a odpočinkový styling, ale ani zde si Dua neodpustila zaprovokovat. Ukázala, kam až můžou džíny spadnout-nespadnout.

Cool vrstvení

Jen trendy oversize bomber s nášivkami zpěvačku neuspokojil. K docílení maximálního efektu pod něj oblékla top se sexy šněrováním.