Stres a naštvání mnou dnes cloumalo celé dopoledne. Ptal jsem se sám sebe, jelikož jsem optimista a mám ve zvyku lidem věřit, proč tak dlouho úctyhodní občané čekali s tímto odhalením? Je v tom nějaký důvod, nebo je moje první podezření správné a jde o volby? Správně bude zřejmě varianta číslo dvě. Různých zpráv přibývalo a email se plnil. Je toho hodně.

Šel jsem ven z redakce trochu si vydechnout. Ve výloze malého obchůdku byla čepice. Plátěná a staře vypadající. Nakoukl jsem tedy dovnitř a uviděl prodavačku. Pokoušel jsem se vyzvědět, jestli mají ještě jiné podobné čepky. Neměli. Podle přání mi však vyrobí jakoukoliv budu chtít. Nádhera, budu mít svoji originální čapku. V dnešní době, kdy je téměř vše šité v ohromných dílnách v Asii, je úžasné najít švadlenu. Přes marast voleb mi takováhle maličkost zlepšila den a spravila náladu.

Na Kutnohorsku jsou lidé, kteří chtějí dělat něco pro místo, kde žijí a není jich málo. Tedy všichni ti, kteří mají chuť řešit nepravosti a informovat o nich, čekají nyní čtyři roky, kdy se problémy můžeme zabývat. Prosím ozvěte se včas, týden před volbami už je pozdě.