„Na přímém úseku silnice, kde se na komunikaci nacházela souvislá vrstva bahna, dostala s vozidlem boční smyk. Automobil vyjel do pravého silničního příkopu, kde narazilo do protilehlého svahu a převrátilo se na levý bok na komunikaci, kde se zastavilo,“ uvedla policejní mluvčí Vendulka Marečková. Řidička byla převezena do nemocnice na ošetření. Alkohol byl vyloučen na místě. Celková způsobená škoda je 5 tisíc korun. Příčiny, okolnosti a míra zavinění je nyní v šetření.

K další nehodě došlo v 10.45 hodin na stejné komunikaci. Řidič s vozidlem značky Fiat Punto narazil do před ním jedoucího vozidla značky Renault. V době nehody jel v protisměru traktor, který prováděl čištění komunikace, zametal. „Spolujezdkyně z Renaultu byla převezena do nemocnice na ošetření. K jinému zranění nedošlo. Alkohol byl vyloučen na místě provedenými dechovými zkouškami,“ sdělila policejní mluvčí Vendulka Marečková. Celková způsobená škoda je předběžně 40 tisíc korun. Příčiny, okolnosti a míra zavinění je v šetření.

Debata v malínské sokolovně 13. prosince.
Jedovatý arsen v Malíně je opět na scéně

Třetí dopravní nehoda se stala téhož dne kolem půl osmé ráno na silnici číslo I/17 . Řidič vozidla Škoda Fabia přijížděl ve směru od Čáslavi k nechráněnému železničnímu přejezdu - Koudelovský přejezd, na kterém ve stejnou chvíli projížděl vlak. „Řidič s vozidlem narazil přední částí do před ním stojícího vozidla značky VW Golf, který zde stál na konci kolony před železničním přejezdem,“ upřesnila policejní mluvčí Vendulka Marečková. Řidička VW Golf ošetření na místě odmítla, s tím, že lékaře vyhledá dodatečně. K jiným zraněním nedošlo. Alkohol byl vyloučen na místě provedenými dechovými zkouškami. Celková způsobená škoda je předběžně 100 tisíc korun. Příčiny, okolnosti a míra zavinění je v šetření.

K dopravní nehodě na tříramenné křižovatce silnice číslo I/38 a nájezdu ze silnice od obce Čáslav ulice Chrudimská došlo 11. prosince v 16.50 hodin.
Při nehodě nebyl naštěstí nikdo vážně zraněn