V 19.45 hodin řídil devětačtyřicetiletý muž osobní automobil značky Audi v Drobovicích, kdy jel ve směru od obce Horky. Při tomto se nechoval ohleduplně a ukázněně, neřídil se pravidly provozu na pozemních komunikacích a nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu pozemní komunikace, vlivem čehož při projíždění levotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo vozovku do prostoru odstavné plochy před domem, kde s vozidlem nejprve narazil do zde stojícího osobního automobilu značky Škoda, které v důsledku tohoto narazilo do zdi domu a do reklamního poutače.

Vozidlo Audi po prvotním střetu dále narazilo do zdí vedlejších domů a dále pokračovalo směrem vpřed, přičemž se postupně střetlo s okrasným příslušenstvím domu, se sloupkem svislé dopravní značky, se sloupem lampy veřejného osvětlení a v prostoru za křižovatkou hlavní pozemní komunikace I/38 s vedlejší pozemní komunikací III/33723 se sloupem lampy veřejného osvětlení, na kterém byla umístěna svislá dopravní značka a obecní rozhlasové zařízení, a konečně narazilo do oplocení pozemku.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl převezen do nemocnice. Provedenou lustrací osoby řidiče bylo zjištěno, že tento je veden jako neřidič a má uloženu blokaci řidičských oprávnění pro všechny skupiny. Policisté následně řidiči na místě zadrželi jeho řidičský průkaz.

Vendulka Marečková, mluvčí Policie ČR

Dopravní nehoda u nemocnice v Jeníkovské ulici v Čáslavi.
Tragický střet: nákladní auto srazilo muže před čáslavskou nemocnicí
Dopravní nehoda v Masarykově ulici v Kutné Hoře.
Holčičku srazilo auto u hlavní pošty
Dopravní nehoda na dálnici D6 na 12. kilometru ve směru na Nové Strašecí.
Z dálnice auto vyletělo jen kousek za vozem policie