V jednom případě kolem půl šesté ráno řidič s vozidlem značky Renault Thalia jel ve směru od obce Lipina k obci Krasoňovice. "Po projetí zatáčkou uvedl vozidlo do smyku, přejel do protisměru do silničního příkopu. Zde narazil do dřevěné oplocenky a vzestupného svahu. Vlivem nárazu došlo k přetočení vozidla na střechu," sdělila policejní mluvčí Vendulka Marečková. Dechová zkouška u řidiče prokázala pozitivní hodnoty na přítomnost alkoholu v dechu. Policisté muže řádně poučili. Lékařské vyšetření řidič nepožadoval. "Příčiny, okolnosti a míra zavinění je v šetření," dodala.

Při další nehodě řidička s vozidlem značky Ford havarovala do vzrostlého stromu, kdy na rovném úseku silnice směrem od obce Suchdol k obci Dobřeň dostala smyk. Alkohol byl vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. Mladá řidička byla převezena do pražské nemocnice. "Příčiny, okolnosti a míra zavinění je v šetření," řekla Marečková.

K další nehodě došlo v odpoledních hodinách v katastru obce Třebětín. Řidič s vozidlem značky Renault vyjel na silnici ve směru od Bohdanče směrem k obci Třebětín mimo komunikaci do silničního příkopu, kde narazil do vzestupného svahu. Nárazem došlo k odmrštění vozidla na komunikaci, kde se pak přetočilo na střechu. Řidič byl následně převezen do okolní nemocnice. Alkohol byl vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. I v tomto případě jsou příčiny, okolnosti a míra zavinění v šetření.

Ilustrační foto.
KRÁTCE: V Chlístovicích připravují novou školku
Policisté hledají muže a ženu z kamerového záznamu. Nepoznáváte je?
Policisté hledají muže a ženu z kamerového záznamu. Nepoznáváte je?