A české jedničce se zápas povedl. Brunclík vyhrál 2:1 na body a potvrdil tak výbornou letošní formu. Po zápase pak neskrýval radost i úlevu.

Dane, jaké máte pocity po výhře nad Kaszubou a co říkáte samotný duel?

Cítím se skvěle, protože jsem vyhrál. Byla to cenná výhra proti silnému soupeři, který v amatérském kickboxu získal nejvyšší ocenění od asociace WAKO. Pro mě je tohle vítězství dobrým zářezem. Zápas byl těžký, mám rozkopané nohy, ale vše šlo podle plánu. Soupeř si nabíhal na kolena, které mu nechutnaly. Fungovala mi i zadní silná noha, takže pecka. Naopak soupeř mě netrefil ničím.

V čem byl Arkadiusz Kaszuba nepříjemný? Co byla jeho silná stránka?

Nepříjemný byl v tom, že byl statický a vyčkával. Nic nezačínal a přebíral si mě. Čekal, až co udělám já, a pak to tvrdě vracel. Nezbývalo mi nic jiného, než být ten aktivnější a ten, který útočí a zasazuje tvrdé rány.

Vyhrál jste těsně dva-jedna na body. Čekal jste podobný výsledek po skončení zápasu?

Nečekal jsem to a nevím, proč to tak je. První dvě kola jsem vyhrál a třetí kolo bylo ode mě hlavně taktické, abych neschytal nějakou ránu a nešel do počítání, což by mi zápas prohrálo. Nicméně výhra je výhra.

Jak podle vás vypadala jednotlivá kola? V každém jste utržil minimálně jednu tvrdou ránu od soupeře.

Moc si to teď nepamatuji. Pamatuji si, že jsem dostal nějaké zvedáky. Dva mi prošly na bradu a na nos. Vím, že se mi trochu zamotala hlava, ale naštěstí to nebylo poznat.

Jak jste vnímal publikum? Měl jste v Top hotelu spousty fanoušků, kteří vás hnali kupředu.

Fanoušky strašně moc obdivuji a mám je moc rád. Jsem rád, že mám partu lidí z Wild Teamu a kamarády z Kutné Hory, kteří se mnou jezdí a podporují mě, protože mě to při zápase žene dopředu a je to strašně znát.

Kolikáté to bylo pro vás v profesionálním ringu vítězství?

V profesionálním ringu jsem vyhrál po jedenácté. I nadále zůstávám českou jedničkou ve své váze.

Jak se vám líbilo prostředí ringu v Top hotelu Praha?

Myslím si, že pořadatelé dělají akci WKN zodpovědně. Akce Simply the best je celosvětová. Letos se bojovalo v Čechách. Akce má tradici od roku 1994. Kluci to vzali zodpovědně. Líbila se mi atmosféra i přístup k zápasníkům.

Těšíte se nyní na několikadenní volno a relax? Co budete dělat?

Těším se na to, jak si dám pivko, najím se a přejím se. Těším se, jak si užiji doma. (smích) Během pár dní budu zase připravený naskočit do tréninků. Je sice konec sezony, ale my trénujeme dál.

V ringu vám předávali ceny. Co jste vyhrál?

Dostal jsem pohár a voucher na dobrou večeři.