FC Benago Zruč n. S. – FC Tango Brno 1:6 (1:5)

Tango začalo o poznání lépe než před týdnem. Už ve 3. minutě našel Kovacs před bránou volného Beleje, který se v podobných momentech nemýlí – 0:1. Benago dokázalo odpovědět o pět minut později. Lištván vybojoval balon pro Brahimiho, ten obešel dva hráče a z nulového úhlu prostřelil Kubíčka – 1:1.

Tango se nenechalo zaskočit a nadále si tvořilo šance. Seidler z pravé strany pálil do zručské tyče. V 10. minutě už Brno znovu vedlo: Belej viděl na středu nabíhajícího Kovacse a ten prostřelil Klímu mezi nohy – 1:2. O chvíli později mohl vyrovnat Lištván, kterého poslal do levého křídla Váňa, jenže jeho ránu Kubíček kryl.

Pak přišel smrtící přelom 17. a 18. minuty, kdy Benago dostalo tři góly a zápas byl rozhodnut – 1:5.

Ve druhé půli Tango kontrolovalo výsledek a Zručští se ho pokusili kosmeticky upravit. Váňovu šanci chytil Kubíček stejně jako Lištvánovu ránu ze středu hřiště. Ve 32. minutě se proháčkoval před bránu zručský V. Novotný a svou střelou rozezvonil tyč brněnské brány.

V závěru šel do branky Benaga Ali a hned kapituloval po střele Brůny. Šanci měl na druhé straně i zručský mladík Kvíčala, ovšem Kubíček nohou střelu vyrazil. Tango se tak po závěrečném hvizdu radovalo se svými fanoušky z postupu do semifinále.

Branky a nahrávky: 8. Brahimi (Lištván) - 3. Belej (Kovacs), 10. Kovacs (Belej), 17. Belej (Kovacs), 17. Cieslar (Veselovský), 18. Jan Havel (Veselovský), 38. Brůna (Seidler). Rozhodčí: Hofmann, Kaštánek, Lasch. Bez karet. Diváci: 186. Benago Zruč: Klíma (37. Ali) – A. Simitči, Brahimi, Lištván, Váňa, Kvíčala, Pospíšil, T. Veselý, V. Novotný, Hájek. (Mareš) Trenér Beni Simitči. Tango Brno: Kubíček – Brůna, Cieslar, Kovacs, Jan Havel, Belej, Záruba, Jos. Havel, Seidler, Veselovský. Trenér Marián Berky.