Oba body tak zůstaly doma zaslouženě, z předvedené hry však žádná velká radost být nemohla. Hráčům Sparty se dařilo jakž takž v obraně, za kterou spolehlivě zachytal Červenka, ovšem v útoku to bylo střelecké i herní trápení. Tolik zazděných tutovek, to se jen tak nevidí. Střelecky se nejvíce prosazovala trojice Hasala, Brož, Thieme, ovšem i oni se často zapisovali do této negativní statistiky. A vůbec se tentokrát nedařilo Polívkovi a Nádvorníkovi. Z týmu hostí velmi dobře zachytal Frzal, střelecky se nejvíce dařilo Chvojkovi s Novákem, oba zaznamenali po 7 brankách.

Podzimní domácí loučení se kutnohorskému týmu mužů hlavně po herní stránce příliš nevyvedlo, ovšem body jsou body. V posledních dvou kolech čekají tým Sparty výlety na hřiště soupeřů, do Mladé Boleslavi a na Lokomotivu Vršovice.

„S výsledkem jsem spokojený. S předvedenou hrou určitě ne. Nelíbila se mi naše produktivita a neproměňování vyložených šancí. Odhaduji, že jsme mohli vyhrát tak čtyřicet-devatenáct. Bylo to něco strašného," zlobil se po utkání kutnohorský trenér Vít Šnajdr a pokračoval: „Nedařilo se nám okolo přestávky. Na konci první půle a na začátku druhé. Soupeř se dotáhl na dvě branky. V podstatě jsme zahazovali vše, co se dalo. Závěr utkání už byl lepší, ale pořád to mělo k ideálu daleko."

Trenér Kutné Hory si dokonce na chvíli stoupl do brány. „Sedmička je buď anebo. Když brankář dostane tři sedmičky za sebou, tak je potřeba něco změnit. Zkusil jsem to, ale nevyšlo to," litoval Šnajdr.

Kutná Hora – Sokol Vršovice B 25:19 (9:7)Sestava a branky K. Hory: Červenka, Šnajdr - Hasala 6, Brož 5, Thieme 5, Polášek 2, M. Veselý 2, Bielický 1, Filip 1, Nádvorník 1, D. Polívka 1, Rudolf 1 a J. Salák. Hrající trenér Vít Šnajdr.

Petr Vobořil, Michal Pavlík