Benago vyhrálo ve Vysokém Mýtě 12:7. „Nečekal jsem podobný zápas. Byla to pěkná přestřelka, i když jsem tušil, že padne dost branek. Benago dává s Nejzbachem vždycky hodně branek. Pro mě to bylo první utkání za Zruč proti Vysokému Mýtu a jsem rád, že mi to tak vyšlo," usmíval se Josef Gabčo.

Pět branek se Gabčovi podařilo vstřelit poprvé v sezoně. Do Benaga přišel v létě z Mělníku. „Konečně jsem si věřil, když jsem se prosadil i v předchozím zápase. Byl jsem uvolněnější a více jsem si věřil, než v prvních zápasech sezony. Ze začátku pro mě bylo těžké zvyknout si na hru Benaga a na nové kluky. Je to úplně něco jiného než v Mělníku," tvrdil Gabčo.

Útočník Benaga měl i podporu kouče Beniho Simitči. „Trenér mi věřil každý zápas. Před každým duelem mi psal a hecoval mě, že dám gól. Konečně jsem to zlomil a zatím je to dobré. Doufám, že mi to tam bude padat neustále," řekl Gabčo a k sezonním cílům dodal: „Rádi bychom se dostali do finále play off a tam se uvidí, s kým bychom se utkali. Zřejmě asi s Chrudimí."