Ve skupině A si Zvánovice těsnou prohrou na hřišti béčka Šacungu uzavřely i možnou teoretickou účast ve finálové skupině. Dohrávky 4. kola Zvánovice – Liha a 5. kola Zaječov – Zvánovice již tak nebudou mít dopad na konečnou tabulku.

Ve skupině B veškerá pozornost směřovala na dohrávku Jizerní Vtelno – Čelákovice B, kde se hrálo o druhé postupové místo. První vzájemný duel vyhrál rezervní tým z Čelákovic 6:2 a stejný výsledek se zrodil i v odvetě a rozhodl o postupu čelákovických hráčů. Samotné utkání bylo hodně vyrovnané, když pět dílčích zápasů musel rozhodovat až třetí set a z toho třikrát za devítek byly šťastnější hosté.

Poslední dohrávka se konala ve Vrdech, které přivítaly již jistého vítěze skupiny Český Brod B. V průběhu celého utkání měl mírně navrch favorit, který získal vedení 3:1, ale domácí tým zabral a vybojoval konečnou remízu.

Dohrávka 6. kola, skupina A: Šacung B – Zvánovice 6:4.
Dohrávky 5. kola, skupina B: Čáslav/ Vrdy – Český Brod B 5:5, J. Vtelno – Čelákovice B 2:6.

Čáslavská pata 2020

V sobotu se uskuteční v pořadí již 18. ročník nohejbalového turnaje dvojic Čáslavská pata 2020. Akce proběhne ve sportovním areálu oddílu TJ Sokol Čáslav od 9 hod. (prezence týmů do 8.45 hod.). Turnaj je velice známou regionální akcí v tomto sportovním odvětví, na které každoročně startují družstva obsazená hráči od okresu až po ligu.

Turnaj nemá výkonnostní omezení a hraje se dle pravidel nohejbalu. Startovné za družstvo činí 250 Kč a pořadatele připravili hodnotné ceny pro osm nejlepších týmů a nejlepšího hráče turnaje. Občerstvení bude zajištěno po celou dobu trvání akce. Hlavním partnerem akce je město Čáslav. Přihlášky možno směřovat k vedoucímu akce: Peter Rackovský, tel.: 776 245430, email: rackovskypeter@seznam.cz.

Ilustrační foto
Zruč nastřílela šest branek Novým Dvorům. Ale také čtyři inkasovala