Čtvrté semifinále začalo dobře pro hosty, kteří se rychle ujali tříbrankového vedení, slávisté nedokázali jejich nástup zachytit, přesto se nevzdávali. Museli se však vyrovnat s tím, že se postupně zranili oba brankáři – Ondra Vahala i Michal Bartůněk. Trenér Martin Brychta na nečekanou situaci reagoval tím, že začal tři minuty před koncem poločasu hrát power-play. Po přestávce se do brankářského oblékl Michal Vejvoda.

Vynikající výkon podal i v tomto utkání Antonín Hrdina, který byl u všech branek Slavie, sám čtyři vstřelil a navíc zařídil i vlastní gól, který si vstřelilo samo Benago. Slávisté se dostali na dostřel za stavu 5:7, bohužel pro ně pak velice špatně rozehráli a André zvýšil náskok budoucích finalistů.

Slavia v semifinálové sérii prohrála 1:3, do finále postupuje Benago, jehož hráči se dokázali poučit z porážky v Edenu a podali vynikající výkon, který korunoval reprezentant Michal Belej několika krásnými zakončeními. Konečné skóre se zastavilo na stavu 7:12.

„Začátek zápasu jsme bohužel nezachytili, soupeř do něj vstoupil razantněji a s větším odhodláním, strašně brzo jsme prohrávali o tři branky. To byla první věc," začal hodnocení zápas trenér Slavie Martin Brychta a pokračoval: „Druhá byla to, že se nám zranili oba brankáři, něco takového jsem ještě v životě nezažil. Museli jsme improvizovat a řešit to o přestávce, domluvili jsme se. Kluci se s tím nějak vyrovnali, ale dohrávání v power play je vždy rizikové, ačkoliv branky dokážete dát, lehce je můžete i dostat. Jsem rád, že jsme branky nastříleli a Benago neodskočilo na ještě větší rozdíl. Celkově to ale byla pro nás velice úspěšná sezona, tým prokázal svůj charakter, jsem hrdý na to, co jsme v této sezoně dokázali."

Trenér Benaga Beni Simitči si byl jistý, že jeho mužstvo postoupí: „Po pátečním výkonu jsem si byl jistý, že se mužstvo dostalo do herního rytmu. Po super výkonu jsme v sobotu navázali dalším povedeným výkonem a už po pár minutách bylo jasno. Slavia v sobotu nebyla důstojným soupeřem. Bylo vidět, že už neměli sílu a nevěděli, která bije. My jsme přidávali gól za gólem. Mohli jsme jim dát dvacet branek, speciálně poté, co soupeři odpadli oba brankáři, a musel chytat hráč z pole. Postoupili jsme zaslouženě, byli jsme lepší a jsme lepší než Slavia, takže nebyl ani pochyb o tom, zda postoupíme nebo ne!"

SK Slavia Praha – FC Benago Zruč n. S. 7:12 (2:6)Branky a nahrávky: 1. Hrdina, 18. Hrdina (Novotný), 22. Salák (Hrdina), 25. vlastní (Diego), 26. Hrdina, 32. Hrdina (Novotný), 39. Hrdina – 5. Galvao, 7. Brahimi (Marcelo), 8. Rodek, 14. Rodek (Brahimi), 15. Rodek (Brahimi), 17. Diego (Neto), 22. Belej (Galvao), 28. Belej (Brahimi), 28. Brahimi, 29. Rodek (Marcelo), 33. Galvao, 34. Belej (Galvao).

Slavia Praha: Vahala (Bartůněk, Vejvoda) – Vejvoda, J. Novotný, Sedláček, Salák, Kiliján, Oliva, Homola, Míča, A. Hrdina, Matějka. Trenér Martin Brychta.

Benago Zruč n. S.: Cristiano (Bezstarosti, Pytloun) – A. Simitči, Rodek, Starý, Brahimi, Marcelo, Diego, Galvao, Hochman, Belej, Neto. Trenér Beni Simitči.