Večer začne hodně pikantním zápasem mezi týmy VS35,- a Dřeva Tvrdík. Dřevaři mají pouze o dva body více. Navíc oba celky hrají na hraně prvního kola play off. Tým VS35,- musí vyhrát bezpodmínečně, protože předposlední Eso Team ne něj ztrácí jen jeden bod. Forma hovoří lépe pro Dřevo, které naposledy vyhrálo. Hráči VS35,- už čtyři zápasy nevyhráli.

Ve druhém utkání nastoupí dobře hrající Kantor, který je třetí, proti Green Baru. Tedy celek, který je s třinácti body osmý a musí vyhrávat, aby se dostal do první pětky zaručující čtvrtfinále. Kantor jde do zápasu po dvoutýdenní pauze. Nechme se překvapit, co to s ním udělá. Green Bar v minulém kole nehrál, předtím pak porazil celek VS35,- na penalty.

16. hrací den CD*FL (SH Bios):VS35,- Dřevo Tvrdík (19:30)
Kantor Green Bar (20:10)
Freaks Rolling Team (20:45)
Jump Boys Eso Team (21:20)

Třetí střetnutí bude mít také parádní náboj. První Rolling Team si bude chtít udržet první pozici, a proto musí zdolat nevyzpytatelný celek Freaks. Právě hráči Freaks jsou aktuálně pátí a sbírají body pro přímý postup do čtvrtfinále. Oba týmy mají také super formu. Freaks vyhráli dvakrát v řadě, Rolling Team hned čtyřikrát.

Hrací večer uzavře souboj druhých Jump Boys proti předposlednímu Eso Teamu. Ten by body potřeboval, ale proti „růžovým" se mu to ještě nikdy povedlo. Jump Boys však minulý týden předvedli svůj nejhorší výkon v historii a prohráli s N. P. C., čímž se připravili o první místo. Své zaváhání jistě budou chtít napravit. Postará se Eso Team zítra večer o překvapení nebo se Jump Boys konečně rozstřílí?