Dozvuky čtvrtfinále

16. hrací den CD*FL, 31. ledna 2013.Jump Boys, Michal Pavlík
Postoupili jste 3:0 na zápasy, ale všechny byly vyrovnané, překvapila vás něčím Soča?
Ano, zápasy byly vyrovnané, to máš pravdu. S příchodem Špitálníka a Radila jako by Soča získala systém hry. Proti nám výborně bránili a chodili do brejků, které umí využít. Navíc proti nám pokaždé Soče zachytal Bendžák.

Cos říkal ostatním sériím?
Nechci se chvástat, ale čekal jsem vyřazení Green Baru. Doufám, že nás případně nepotká v semifinále to samé. Zvlášť když vedly Chvojkovice 2:0 na zápasy, bylo rozhodnuto. Na druhou stranu jsem čekal vyrovnanější sérii Rolling - Dřevo.

Co čekáš od zimáku?
Úspěch! Nejen v podaření celé akce, ale také se modlím v náš, tedy Jump Boys. Věřím, že si na zimák najde cestu hodně diváků. Alespoň tolik jako před dvěma roky. Chtěl bych tímto všem vzkázat, že pokud přijdou, rozhodně se nebudou nudit a uvidí něco netradičního. I když by se tato akce měla stát městskou tradicí.

2. zápasy čtvrtfinále Rebel play off CD*FL, 28. února 2013.STS Chvojkovice, Béda Franc
Ty jsi fantomem prvních zápasů čtvrtfinále. Tři roky po sobě se ti podařil dát hattrick (2010/11 4 góly Valům, 2011/12 3 góly Valům, 2012/13 Green baru). Čím si vysvětluješ, že v ŽC do úplné špičky bodování nepatříš, ale v play off je to gólostroj?
Nevím čím to je, prostě mi to tam v těch prvních zápasech play off padá, mnohdy je to nějaká náhodná střela, jindy mi to kluci nahrají před prázdnou bránu nebo se to ke mně zase odrazí. O gólostroji bych nemluvil, spíš o štěstí. Ale každopádně ty 3 hattricky v prvních utkáních po sobě mě těší. A jsem rád, že jsem ho letos dal i někomu jinému než Valům.

Nečekal jsi od Green Baru více?
Green Bar byl asi trošku brán jako favorit a čekalo se od něho možná trochu víc, ale při nás stálo velké štěstí. V prvním zápase v play off jsme rozhodly penaltou 7 sekund před koncem, ta nebýt, vypadalo by to nejspíš jinak. Ve druhém zápase to bylo podobné, gól těsně před koncem, i když tam jsme neproměnili řadu jiných šancí. Nesmíme zapomenout, že Green Baru chyběl Váňus Petr Váňa), což je jejich klíčový hráč a citelně jim chyběl.

2. zápasy čtvrtfinále Rebel play off CD*FL, 28. února 2013.STS Chvojkovice, Michal Král
Jaké to bylo nastupovat proti svému bývalému týmu?
Vzhledem k tomu, že jsme všechny tři zápasy z Green Barem vyhráli, bylo to příjemné. Chtěl jsem se před kluky vytáhnout a myslím si, že to se mi podařilo.

Proběhlo nějaké hecování? A nečekal jsi od Green Baru přeci jenom více?
Žádné hecování neproběhlo. Abych pravdu řekl, čekal jsem trochu více, ale určitě to bylo způsobené tím, že se kluci z Greenu vždy nesešli všichni. Bylo znát, že klukům hodně chyběl Ráko (Petr Váňa).

Jan Ďoubal, www.d10s.cz