19.30 h.: Restaurace Na Valech - Kantor&Spol.

Hrací den otevře duel tradičních týmů. V posledních letech jsou úspěšnější Vala a i do tohoto duelu jdou jako mírný favorit. Ale Kantor&Spol. letos hraje dobře a podařilo se mu zapojit do týmu nové hráče.

20.00 h.: Energit HC - VS35,-

Důležitý duel čeká týmy, které na výhru zatím čekají. Energit má alespoň bod a v posledních zápasech se držel proti favoritům, i když pak odešel s prázdnou. To VS35,- navazuje plynule na svoji minulou špatnou sezónu a nepomohli jim zatím ani noví hráči.

20.30 h.: Jump Boys - Soča Suchdol

Jump Boys jdou sice do zápasu se Sočou Suchdol jako neporažený tým, ale bude hodně záležet, jak jim zachytá Čižinský. Soča věří, že může svého soupeře potrápit, zvláště když si začíná rozumět útočné duo Radil - Janoušek.

21.00 h.: Eso team - Dřevo Tvrdík

4. duel proti sobě postaví týmy, které mají shodně 1 výhru. Esu Po výhře s Freaks narostla křídla, ale nakonec v minulém týdnu na body nedosáhlo. Dřevo Tvrdík si naopak po výprascích v prvních 2 zápasech v minulém týdnu vyšláplo na VS35,- a odlepilo se ze dna.

21.30 h.: Green Bar - Freaks

Hrací den uzavře mistr posledních 2 let Green Bar, kterému nevyšly poslední duely se silnými týmy a odešel poražen od Jump Boys i Rolling teamu. Ve druhém duelu mu citelně chyběl nejproduktivnější hráč posledních let Petr Váňa, který by však měl být teď připraven. Stejně tak jako letní posila Lukáš Zelený v dresu Freaks, kteří už by chtěli odmazat nulu na svém bodovém kontě. Ale to musí přidat hlavně v útoku, kde 4 góly ze 3 utkání je tristní bilance. Horší dopředu už je jen nováček z Eso Team, ale tomu 2 góly z 3 utkání přinesly celkem 3 body.

V Biosce šum