Eric Brochard současně hovoří o plánech automobilky v letošním roce. „Díky skvělé kvalitě a pověsti našich vozů dodáme v tomto roce našim zákazníků přes 200 tisíc aut, což znamená vyšší produkci než v roce 2017,“ řekl.

O slavnostní přestřižení pásky před trojicí nových vozů Toyota Aygo, Peugeot 108 a Citroën C1 se postarali prezidenti japonsko-francouzské automobilky Koreatsu Aoki a Eric Brochard, starosta Kolína Vít Rakušan a ředitelka Czech Investu Silvana Jirotková.

Kolínský starosta a poslanec Vít Rakušan hovořil o partnerství automobilky a města. “TPCA je pro město Kolín dlouhodobým partnerem. Domnívám se, že spolupráce především v posledních letech je na dobré úrovni, jsme schopni nalézt společná témata a případně problémy operativně řešit,“ uvedl.

„Mám velkou radost, že po loňském jubileu 3 milionů vyrobených vozů, mohu být u dalšího významného milníku v historii TPCA. Chtěl bych poděkovat všem našim zaměstnancům, kteří se na úspěšném rozjezdu faceliftu našich aut podíleli,“ uvedl při středeční slavnosti prezident TPCA Koreatsu Aoki.

XXII. ročník Českobrodského okruhu.
Již XXII. ročník Českobrodského okruhu se uskutečnil tradičně na prvního máje
Na Zámecké tančily děti i ostřílení dospělí.
Kolínská taneční soutěž byla mezinárodní, neztratili se ani domácí
Pálení ohně i další aktivity si užily celé rodiny.
OBRAZEM: Čarodějnice v Kouřimi byly plné her a soutěží pro děti