Lounová vyrazila se zástupcem rytířského nadace Knights Foundation Adamem Soukupem do oblastní nemocnice Kladno, aby tady záchranářům předala 200 ochranných roušek od společnosti Atletico, ale i spoustu dobrot, které byly původně přichystány pro děti na zimním stadionu v Kladně. Navíc jich podle informací Deníku spoustu dokoupila ze svého.

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch
Vojtěch: Situaci jsme zatím zvládli. Můžeme se vracet k normálnímu životu

„Chtěla bych tak poděkovat personálu celé kladenské nemocnice. Lidičky, jste strašně moc stateční a děkuju Vám za to, co pro nás děláte,“ řekla zpěvačka a herečka, která je na kladenský klub Rytířů úzce napojená a drží mu palce.

Je optimista

Teď ale povzbuzuje mnohem víc lékaře, sestry, záchranáře a další personál nemocnic. „Zasloužíte si zlaté medaile, i když to ještě pro všechny bude moc těžký boj,“ dodala.

„Jsem rád, že jsme měli možnost vše spojit s Olgou, je to neskutečná optimistka, ze které energie přímo sálá a to je v této těžké době velmi potřebné,“ poděkoval zpěvačce zakladatel nadačního fondu Knights Foundation Adam Soukup.

Radek Červený rozváží ochranné pomůcky po celém rakovnickém okrese.
Ani nevím, co je za den, říká Radek Červený. Od pomoci druhým ho to ale neodradí

Mimochodem největší hit Lounové se jmenuje stylově: Jsem optimista.

Soukup dodal, že nadace dostala od firmy Atletico celkem pět set roušek. Dvě stovky mířily do nemocnice, další stovka bude předána kladenským policistům a strážníkům a se zbytkem má klub také své úmysly, o kterých bude brzy informovat. Každopádně budou připraveny i pro fanoušky, a pokud máte zájem, sledujte stránky Rytířů.

Koronavirus v ČeskuZdroj: Deník

Alpiq Kladno – HBC Plzeň 2:0 , semif. Extraliga hokejbalu 2018-9 , 28. 4. 2019, Jiří Hrabár a Dominik Barnošák
Sportovci v karanténě: Barnošák se těší na partu i pérování Kadlece
Pavla Kulíšek Kladivová
Sportovec v karanténě: Kladivová nemá ráda fňukaly