O víkendu 13. a 14. ledna v něm představil autentickou mexickou street foodovou kuchyni kuchař Radek Příhonský. Nejednalo se o jídlo typu tex-mex, ale o skutečné rychlé občerstvení známé z ulic mexických měst. Ostatně inspiraci čerpal několik týdnů v samotném Mexiku. Do Malešova přivezl nabídku, se kterou má bohaté zkušenosti z provozu svého Taco Trucku. Tedy pojízdné kuchyně, se kterou navštěvuje různé festivaly a další kulinářské akce.
Na stole se tak objevila polévka Sopa Aztéka, tradiční mexická polévka z kukuřice, fazolí, rajčat a chilli papriček nebo různé varianty tacos a quesadillas, které se řadí mezi dva z nejpopulárnějších druhů mexického rychlého občerstvení. Tacos se připravují z kukuřičných placiček, které se naplní různými druhy masa a zeleniny. Quesadillas jsou kukuřičné placičky plněné sýrem a dalšími ingrediencemi. Vše bylo doplněno nabídkou různých variant salsy.
Radek Příhonský během své kariéry pracoval například jako Executive Chef v Grandhotelu Pupp, nebo Restaurantu Zahrada v Opeře. Také pracoval na ministerstvu zahraničních věcí jako osobní šéfkuchař ministra. Mimochodem vařil i pro Karla Schwarzenberga, který byl úzce spjatý s nedalekou Kutnou Horou.
Nyní se převážně věnuje projektům rychlého občerstvení Taco Truck a Chefparade - škole vaření ve které působí jako lektor. Společně s Lenny Trčkovou vydal knihu nejlepších receptů street foodu nazvanou Pankáč z pětihvězdy.