Nehoda se stala chvíli po 13. hodině, kamion se převrátil na bok. „Dálnice je uzavřená, musí se přeložit náklad, který kamion vezl. Termín předpokládaného obnovení provozu zatím nevíme," uvedl krátce po něhodě mluvčí policie Pavel Truxa.

Policie vyznačila objízdnou trasu, doprava byla odkláněna na exitu 27 u Benátek nad Jizerou. Osobní vozy mohly pokračovat po silnici číslo 610 na Prahu, řidiči nákladních vozidel museli jet směrem na Lysou nad Labem, najet na dálnici D11 a pokračovat na Prahu. Na objízdné trase byl totiž most s omezenou nosností. Osobní auta se mohla vrátit zpět na dálnici na exitu 21 Tuřice.

Policisté, hasiči i záchranáři vyjížděli k dopravní nehodě na dálnici D6Nejen policisté, ale i hasiči a záchranáři vyjížděli v úterý okolo půl sedmé ráno k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Ta se stala na osmadvacátém kilometru dálnice D6 směrem na Prahu u Stochova. Příčinu střetu prošetřuje policie.

„Na místě zasahovaly dvě hasičské jednotky, a to z Kladna a Stochova," řekl mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík. „Při nehodě utrpěla zranění jedna osoba, kterou si do péče převzala posádka přivolané sanitky," sdělila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Čtěte také: U Kladna se převrátil kamion, silnice byla uzavřena do odpoledne