Pohřešování dcery policistům oznámila matka druhý den. Dívka se narodila 12. června 2001, je vysoká 163 až 170 centimetrů, má hubenou postavu, rovné hnědé vlasy a zelené oči. Její zmizení by mohlo mít souvislost s případem, který se odehrál v neděli 4. září v Hořovicích. Byl tam brutálně napaden muž na ulici.

„Ten, kdo ho napadl mu způsobil vážná poranění. Napadenému šlo o život, a tak ho záchranka převezla do pražské nemocnice na jednotku intenzivní péče. S ohledem na vážný zdravotní stav byl uveden do umělého spánku," uvedla policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Kriminalistům se podařilo zjistit totožnost násilníka. Je to Patrik Kešel, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Podezřelý muž se narodil 2. června 1995. Je hubený, má hnědočerné vlnité vlasy a hnědé oči. Jeho bydliště je v Kladně.

Mohli by být spolu

Dalším šetřením bylo zjištěno, že pohřešovaná dívka, by se měla pohybovat ve společnosti právě tohoto hledaného muže. Není vyloučeno, že se budou skrývat na území měst Praha, Kladno nebo Rokycany, na které má hledaný muž vazby.

„Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po těchto dvou osobách a přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich vypátrání," upozornila Marcela Pučelíková.

Čtěte také: Mladou zpěvačku Zelníčkovou brutálně napadl a zbil její kamarád