Původně se k Sázavě měli sjet také vodáci účastnící se tradičního zamykání řeky v Týnci nad Sázavou, akci však organizátoři zrušili kvůli nedostatku vody. Přesto příznivcům, které řeka vyšplouchla a nechala je na suchu, radí projít si úsek z Týnce do Pikovic alespoň pěšky – podzim je tam skutečně nádherný.

Další příležitost k sobotnímu výletu nabízí tradiční dýňování v obci Máslovice, kde se na návsi budou dýně vyřezávat i pojídat. Sokolovna v Berouně zase v sobotu láká na jednodenní jógový festival nejen s jógou různých stylů, ale třeba i s dynamickou meditací nebo s prací s hlasem. Na neděli se v okolí Památníku Vojna u Příbrami chystá od 10.30 pětikilometrový Běh pro republiku, jehož cílem je nejen připomenout československou samostatnost, ale také osudy lidí vězněných v táboře Vojna.

Mezi tipy na volné dny také nechybí pozvání k dětským prohlídkám zámku Loučeň, určeným malým návštěvníkům už od tří let. Vždy o víkendech se konají od 14 hodin až do konce listopadu. Nabídnou třeba příležitost posadit se ke skutečné hodovní tabuli pro knížata nebo si zazpívat v hudebním salonku, kde koncertoval Bedřich Smetana.

Novak Djokovič a Radek Štěpánek s ředitelem školy Pavlem Kopečným.
Djokovič se Štěpánkem překvapili školáky u oběda
Vodafone Firma roku 2018 a Česká spořitelna Živnostník roku 2018 - Středočeský kraj.
Vítězství v podnikatelských soutěžích voní papírem