Majitel drahého auta si zoufá, vandal mu promáčkl blatník

Kutná Hora – Nad poškozením svého drahého vozu jistě lomí rukama jeho majitel. Jeho Mercedes Benz se stal pravděpodobně v noci na úterý 5. února cílem útoku neznámého vandala. Auto stálo tuto noc zaparkované v ulici Na Valech v Kutné Hoře. Majitele však čekal ráno šok: Mercedes měl promáčknutý levý přední blatník a také poškozený metalický lak. Škoda není nikterak zanedbatelná. Ve výsledku vandal svým jednáním způsobil majiteli vozidla škodu ve výši až patnáct tisíc korun.

V Kutné Hoře řádil neznámý „žhář", v noci zde hořel kontejner

Kutná Hora – Požár kontejneru řeší policisté z Kutné Hory. Tam totiž v úterý 5. února po jedenácté hodině večerní neznámý „žhář" v ulici Zvěřinova zapálil plastový kontejner na papírový odpad. Zapálením kontejneru s papírem vznikla škoda v celkové výši osm tisíc korun. 

Zloděj kradl nářadí, vloupal se kvůli tomu do bývalé kovárny

Koudelov – Případ vloupání a krádeže vyšetřují v těchto dnech policisté z Čáslavi. K pořízení nářadí „zdarma" se totiž odhodlal neznámý zloděj v Koudelově, když se v neděli 3. února vloupal do prostor bývalé kovárny. Nejprve odstranil visací zámek, který jistil vstupní vrata. Poté se vkradl dovnitř a s sebou si odnesl vrtáky do vrtačky, stranové klíče a nakonec i dvě plechové zásuvky. "Celková škoda na majetku vzniklá krádeží byla vyčíslena na dva tisíce šest set padesát korun," uvedla okresní policejní mluvčí Vendulka Marečková. 

Zloděj ukradl v Čáslavi přepravník

Čáslav – Zloděj se rozhodl si patrně přilepšit a ukradl nejspíš v noci na neděli 20. ledna v Čáslavi šedý přepravník. Ten stál zaparkovaný v ulici Konvalinková. Přitom prořízl pneumatiku u vedle stojícího Audi A4. Škoda celkem činí dvaačtyřicet tisíc korun. 

Kancelář v Čáslavi zažila nevítanou návštěvu, zmizel při ní notebook

Čáslav – K nemilé návštěvě kanceláře v ulici Pod Nádražím v Čáslavi došlo k ránu v neděli 3. února. Zloděj se vloupal do dílny a odtud do kanceláře. S sebou si odnesl notebook. Škoda činí deset tisíc korun.