Ostraha prodejny muže zadržela a zavolala policii. V případě odsouzení hrozí za takové jednání trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta. Podezřelý muž se takového jednání dopustil opakovaně a byl v posledních třech letech za takové jednání odsouzen.

Tatínek neplatí výživné na nezletilé dcery

Kutná Hora - Sedmatřicetiletý muž neplatí od května letošního roku výživné na své dvě nezletilé dcery. „Okresním soudem v Kutné Hoře mu bylo určeno přispívat na výživném celkem na obě děti 3 tisíce korun měsíčně. V současné době dluží více jak 15 tisíc korun,“ spočítala policejní mluvčí Vendulka Marečková. Případ je veden ve zkráceném přípravném řízení a v případě odsouzení hrotí muži až roční pobyt za mřížemi.

Pachatel vykradl auto v Nádražní ulici

Kutná Hora - Zatím neznámý pachatel se vloupal do vozidla zaparkovaného v Nádražní ulici v Kutné Hoře. „U zaparkovaného vozidla značky Renault rozbil pachatel v době od 8. září od 5 hodin do 13. září do 19 hodin trojúhelníkové okno pravých zadních dveří a vnikl do vnitřních prostor. Odcizil USB rozbočovač, FM transmitter s Bluetooth, auto kameru a sluchátka. Majiteli svým jednáním způsobil škodu kolem 3 tisíc korun,“ uvedla mluvčí Vendulka Marečková. Policie žádá veřejnost o spolupráci při pátrání. Informace lze sdělit na policejním Obvodním oddělení v Kutné Hoře, nebo telefonicky na čísle 974 875 700, nebo na známé lince 158.

Popadané stožáry velmi vysokého napětí u Lišan na Rakovnicku.
OBRAZEM: Vichřice nekácela jen stromy. Popadaly i stožáry
Dobrovolní hasiči mají zrekonstruovanou hasičskou zbrojnici.
OBRAZEM: Dobrovolní hasiči mají zrekonstruovanou hasičskou zbrojnici