Policisté hledají svědky ze Žlebů, kde se vloupal zloděj do neobydleného domu  

Žleby - Čáslavští policisté šetří případ vloupání do neobydleného domu v rekonstrukci v ulici V Chalupách ve Žlebech. „Zloděj vnikl na pozemek objektu a vykopl vstupní dveře. Ze zádveří pak odmontoval a odcizil dveřní zvonek a vypínač osvětlení,“ uvedla kutnohorská policejní mluvčí Vendulka Marečková. Z domu nic jiného neodcizil ani nepoškodil. K případu došlo v době od středy 25. října do neděle 29. října. Celková způsobená škoda je 300 korun.

Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k uvedenému případu, nechť se obrátí na čáslavské policejní oddělení 974 875 710 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

Ilustrační foto.
KRIMI MIX: V Chlístovicích našli protipěchotní dělostřeleckou minu

Pachatel poškrábal celý levý bok vozidla Kia Carens  

Kutná Hora - Kutnohorští policisté šetří případ poškození osobního motorového vozidla značky Kia Carens, ke kterému došlo zřejmě v noci na 28. října. „Dosud neznámý pachatel u zaparkovaného automobilu v ulici U Koruny poškrábal celý levý blok a do metalického laku způsobil rýhy,“ řekla policejní mluvčí Vendulka Marečková. Způsobená škoda je předběžně 20 tisíc korun.

Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k uvedenému případu, nechť se obrátí na kutnohorské policejní oddělení 974 875 700 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

Ilustrační foto.
Policisté varují: Nezapomeňte si na zimu zabezpečit chatu proti zlodějům