Protože Deník jste především Vy, naši čtenáři, pak právě vaše hlasy rozhodnou o nejoblíbenější "Hospůdce" roku 2012. A jaká by ta nej… "Hospůdka 2012" měla být, aby právě ona zvítězila? Je to jednoduché. V té "Hospůdce" (nebo restauraci, pizzerii, baru, vinárně, pivovaru, cukrárně) musí dobře vařit (či péct), podávat kvalitní víno, točit správně vychlazené pivo se správnou mírou a hustou pěnou. Musí tam být útulno s příjemným a usměvavým personálem, který na vás bude mít vždy čas a splní vám skoro každé přání. Je to právě ta "Hospůdka", do které chodíte rádi posedět s rodinou nebo se svými přáteli? Dejte jí svůj hlas!

Od 2. července budeme každý týden představovat "Hospůdky" v regionu. Je mezi nimi ta vaše? Vystřihněte kupon na této straně, vyplňte a pošlete nebo přineste na adresu: Kutnohorský deník, Veselského 392, 284 01 Kutná Hora, nebo hlasujte na www.kutnohorsky.denik.cz. "Hospůdku" s nejvyšším počtem hlasů odměníme, stejně tak tři čtenáře, kteří pro ni hlasovali. Soutěž potrvá do 31. srpna.

Redakce vyhodnotí všechny hlasy obdržené prostřednictvím internetu a tištěných kuponů. Po sečtení všech hlasů bude určeno konečné pořadí v každé sekci a právě průměr pořadí (nikoli hlasů) z obou sekcí určí vítěze.