Tanečníkům se blíží již druhá prodloužená
Kutná Hora – Účastníkům kurzu Taneční školy Novákovi v Kutné Hoře se blíží druhá prodloužená. Ta se uskuteční již v pátek v kulturním domě Lorec. Druhá prodloužená se uskuteční od 20 do 23 hodin.

Hana Zagorová zazpívá v čáslavském divadle
Čáslav – Koncert Hany Zagorové a Petra Rezka se skupinou Jiřího Dvořáka Boom!Band se uskuteční v čáslavském divadle již dnes. Vystoupení začne v 19 hodin. Hana Zagorová je česká zpěvačka, textařka i moderátorka. Během své pěvecké kariéry se stala druhou nejúspěšnější držitelkou ocenění Zlatý slavík.

Na galakoncertě vystoupí violoncellista Jiří Bárta
Kutná Hora – Galakoncert Základní umělecké školy Kutná Hora se uskuteční 7. listopadu v 18 hodin v refektáři Galerie středočeského kraje. Koncert se bude konat pod záštitou violoncellisty Jiřího Bárty. Na koncertě vystoupí žáci Základní umělecké školy Kutná Hora, ale také sám Jiří Bárta.

Skupina Keks zahraje fanouškům v listopadu
Křesetice – Skupina Keks chystá v listopadu další ze svých koncertů. Jeden z nich se uskuteční v pátek 24. listopadu od 21 hodin v křesetické sokolovně.

Strašidla se objevila v Dačického domě.
OBRAZEM: Strašidla se objevila v Dačického domě



Průjezd obcí Bykáň bude omezen
Bykáň – S omezením musejí počítat řidiči v průběhu následujícího měsíce při průjezdu obcí Bykáň. Z důvodu provádění sanace svahu silnice II/126 bude stanovena přechodná úpravu provozu na této komunikaci. Ta bude spočívat nejen ve snížení rychlosti, ale také v řízení kyvadlového provozu semafory. Řidiči s omezením musejí počítat od 6. listopadu do 3. prosince.

Ve Zruči nad Sázavou bude výstava pro introverty
Zruč nad Sázavou – Studentky UMPRUM Lucie Jestřabíková a Anastázia Stročková pořádají v zámecké galerie výstavu, která začne v pondělí 6. listopadu a lidé ji budou moci navštívit až do půlky ledna. S technickou realizací Výstavy pro introverty pomáhal Marek Volf, Jiří Wild a Stanislav Vobr.

Do města přijede svatý Martin na bílém koni
Čáslav – Rodinné centrum Kopretina pořádá svatomartinský lampionový průvod, který se uskuteční ve čtvrtek 9. listopadu od 17 hodin. Trasa průvodu začíná na Kostelním náměstí a končí u kašny na Žižkově náměstí. Zde bude připraven malý kulturní program, přijet by měli svatý Martin na bílém koni.

Gaia Mesiah přijede do klubu v původní sestavě
Kutná Hora – Hudební klub Česká 1 zažije ve čtvrtek 2. listopadu opravdový svátek. V jeho prostorách totiž zahraje dívčí kapela Gaia Mesiah, která v rámci TeleporTour 2017 dorazí v původní sestavě.

Palackého náměstí čekají svatomartinské trhy
Kutná Hora – Svatomartinské trhy dorazí do města už v průběhu tohoto víkendu. V sobotu 4. listopadu se lidé na Palackého náměstí mohou těšit na řadu stánků s různým zbožím, připraven je ale i kulturní program, v němž vystoupí kupříkladu Čáslavský žesťový kvintet.

Fotbalová divize starších žáků U14: SK Polaban Nymburk - FK Čáslav 0:3 (0:1).
Okresní fotbalové výsledky mládeže