Na farmě bylo v bistru Maštal pro zákazníky, kteří si mohli místo předem rezervovat, přichystáno bohaté menu. Podávala se domácí husí paštika s brusinkami, husí kaldoun, pomalu pečené husí stehno s karlovarským knedlíkem a červeným i bílým zelím na víně a na závěr jako dezert pošírovaná hruška v kořeněném víně s vanilkovou zmrzlinou s mákem. Jednotlivé chody bylo možné objednat i samostatně.

Z výlovu Panského rybníka v Žíšově.
PODÍVEJTE SE: Panský rybník v Žíšově vydal v tichosti své šupinaté bohatství

Slunečné podzimní počasí využila část návštěvníku také k prohlídce farmy, posezení venku u teplých nápojů a k nákupu místních výrobků. Při přípravě Svatomartinských hodů nebylo ublíženo ani jedné huse z místního hejna, a tak budou dále těšit návštěvníky.