Na co se můžete těšit v čísle 23/2018?

- Rozhovor s energickou a usměvavou ženou Dianou Benšovou z Vlkanče, jejíž láskou jsou bylinky. Před několika dny se stala nejlepším ekozemědělcem roku. 

- Čeští tátové v číslech. Víte o tom, že typický český otec miluje svou rodinu a že péče o ni vyjde v průměru na třicet tisíc korun měsíčně?

- Souhrn 7+1 NEJ událostí z minulého týdne.

- Ze života spolků: mažoretky v Domě dětí a mládeže v Čáslavi tančí už třináct let, děti z Archy navštívily Poslaneckou sněmovnu a Pražský hrad, příznivci orientačního běhu si zazávodili v Uhlířských Janovicích, obdivovatelé traktorů se setkají v Bramborách.

- Miminka narozená v minulých dnech v čáslavské porodnici.

- Retro seriály: předškoláci (MŠ v Červených Janovicích, MŠ v Chotusicích), pohlednice z minulosti (továrna na tabák v Kutné Hoře).

- Kompletní přehled kulturních a společenských akcí na Kutnohorsku.

- Co hýbe regionem: přestěhuje se protialkoholní záchytná stanice z Kolína do Kutné Hory?

- Léto plné hudby, aneb kam se vydat na festival. Přečtěte si téma týdne s pozvánkou na Creepy Teepee v Kutné Hoře.

- Užitečné rady: pár dobrých důvodů, proč pěstovat afrikány, 3x recept s jahodami.

- Speciál Hasiči kolem nás: děti si užily návštěvu u novodvorských hasičů, obce mohou požádat o investiční dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů. 

- Ze sportu jsme pro vás vybrali: shrnutí úspěchů kutnohorských kickboxerů v čele se Sebastienem Macháčkem, povídání s talentovanou vyznavačkou sportovního aerobiku Annou Náhlovskou, rozhovor s prvoligovým házenkářem Jiřím Píchou

- A na závěr obrazem. Fotoohlédnutí za několika událostmi: Akademie Domu dětí a mládeže v Čáslavi, vítání občánků ve Zbraslavicích, předání nového sociálního automobil pro Alzheimercentrum ve Filipově.

Kutnohorský týden.Zdroj: archiv VLM

Ani týdeník však nelze vytvářet bez spolupráce s vámi, čtenáři. Budeme rádi, když nás upozorníte na zajímavosti ve vašem okolí, na zajímavé lidi, na akce, které se u vás konají, když nám pošlete zajímavé fotografie. Nejlépe na e-mailovou adresu: redakce.kutnohorsky@denik.cz. Děkujeme!

Předplatné týdeníku Kutnohorský týden.Zdroj: archiv VLM