Organizátorem je Lubomír Lukeš, který turnaj spolupořádá v rámci občanského sdružení Student Cyber Games. Letos se koná již sedmý ročník této soutěže.

Mohou se jí zúčastnit žáci 8. a 9. tříd základních škol a studenti středních škol. Herní jednotku tvoří tým složený z 5 až 7 hráčů (5 členů plus až 2 náhradníci) a jednu školu mohou reprezentovat až tři týmy z celé republiky, pokud zašlou report a fotografie ze své soutěže, tak i čtyři ze školy.

Z každého oblastního kola postupují celkem tři týmy do krajského kola. Nejlepší hráči se pak utkají v grandfinále, které se uskuteční 28. listopadu v Brně na půdě Masarykovy univerzity. Hlavní výhrou je zážitkový den v Yellow pointu v Brně. Ale již v tomto kole žádný z hráčů neodejde s prázdnou.

„Každý účastník dostane tenký fix a balíček sladkostí", říká organizátor turnaje. Startovné do oblastního kola je 220 Kč, které hradí buď škola, nebo hráči sami.

V dalších kolech se již startovné neplatí. Oblastnímu kolu ještě předchází školní kolo soutěže. Do Prahy na krajský turnaj pojedou tyto týmy:
První místo získal tým Compost (Gymnázium Kolín), druhý skončil Choť topiče (Gymnázium Jiřího Ortena KutnáHora) a třetí Megalomani (Gymnázium Jiřího z Poděbrad – Poděbrady).