Vedení firmy přišlo zdá se s jednoduchým řešením, které funguje. „Kantýnu jsme 12. března 2020 uzavřeli a závodní stravování řešíme zavážením čerstvých balených jídel, či jídly z jídelních automatů, které máme na výrobních halách. Přísná hygienická opatření jsme dodržovali i přes léto, kdy se jich většina v celé zemi rozvolnila. I kantýnu tak máme uzavřenou téměř rok, omezená je pouze na drobný prodej,“ uvedla asistentka vedení firmy Adéla Heblíková.

Testování zaměstnanců. Ilustrační foto.
Firmy čeká povinné testování zaměstnanců. Pod dohledem hygieniků

Jako jedni z prvních v regionu začali také ve vrdském Goldbecku testovat zaměstnance. Jen za uplynulý čtvrtek tady otestovaly 148 zaměstnanců. „Testy u všech kolegů byly negativní,“ doplnila Adéla Heblíková.